Zomertentoonstelling ‘Op expeditie met Marjoke Schulten’

Reizen is een belangrijk thema in het werk van Marjoke Schulten. Een vlucht met de zeppelin is al jaren haar droom. Haar reis naar Friedrichshafen, stad van luchtschepen, is een feestelijke markering van haar 25-jarig jubileum als beeldend kunstenaar. De archetypische vorm en het industriële lijnenspel van de constructie van de onderzeeboten en de luchtschepen fascineren haar mateloos. In het werk van Schulten wordt deze vorm gespiegeld, verkleind, verdraaid, vervormd. Het beeld wordt met de jaren steeds abstracter en komt zelfs letterlijk los van het papier.

De werken van Marjoke Schulten zijn te huur en te koop en nu exclusief te zien in onze expo.

  

BOARDING THE FINISSAGE
Ter ere van het 25-jarig jubileum van Marjoke Schulten organiseren wij op zaterdag 1 september a.s. een finissage waarin Schulten ons in een korte lezing meeneemt in haar levensreis als kunstenaar en haar fascinatie voor zeppelins met ons deelt. Na afloop is er een borrel.

Marjoke Schulten heeft speciaal voor Kunstuitleen Rotterdam een zeppelin ontworpen in een oplage van 50 stuks. Wij mogen deze werken weggeven aan de eerste 50 bezoekers die op 1 september a.s. onderstaande Boarding Pass kunnen laten zien.
Download je Boarding Pass hier.

FINISSAGE MARJOKE SCHULTEN
Zaterdag 1 september 2018
16.00 – 18.00 uur
Vergeet je Boarding Pass niet!

FacebookFacebook
instagraminstagram

Korte artikelen over kunstenaars uit onze collectie: