Winnaar van de BankGiro Loterij?

Gefeliciteerd met deze prijs!

Met een aanbod van ruim 8000 kunstwerken die te huur en te koop zijn, heeft Kunstuitleen Rotterdam één van de meest uitgebreide en gevarieerde uitleencollecties van het land. De kunstwerken zijn van midden jaren veertig tot nu, met een focus op makers die (deels) verbonden zijn met Rotterdam. De collectie omvat werk van gerenommeerde kunstenaars als Daan van Golden en Woody van Amen en van aanstormend talent als Jelmer Konjo, Rachel Vismale en Stacii Samidin.

Tegoed inwisselen
Het gewonnen tegoed t.w.v. € 150,- kun je besteden binnen onze gehele collectie, voor huur en koop.

Hoe het werkt
Kies een of meerdere kunstwerken uit in onze online catalogus. Reserveer de werken van jouw keuze. Maak daarvoor een account aan of log in via de online catalogus. Dit kan ook wanneer je nog geen lid bent. Wij reserveren de werken vervolgens voor maximaal twee weken.
Zorg ervoor dat je binnen deze twee weken een afspraak met ons maakt, zodat het werk opgehaald kan worden in onze expo aan de Goudsesingel 268, te Rotterdam. Weet je nog niet zeker of je het wilt lenen? Dan kun je ook een afspraak maken om het te bekijken. Wij helpen je graag met het maken van een passende keuze.

Meer informatie over kunst lenen bij Kunstuitleen Rotterdam vind je hier.

Hopelijk tot snel!

FacebookFacebook
instagraminstagram

Korte artikelen over kunstenaars uit onze collectie: