The Big Draw

In het weekend van 1 en 2 oktober strijkt The Big Draw, ‘s werelds grootste en leukste tekenfestival, voor de derde keer neer in Rotterdam. Het doel van The Big Draw is simpel: iedereen aan het tekenen krijgen. Verschillende kunstinstellingen in de stad organiseren daarom speciale workshopprogramma’s voor jong en oud. Kunstuitleen Rotterdam wordt omgetoverd tot tattoostudio. Bij ons ontwerp je je eigen stempeltattoo en zie je tattoo artist Lizer van Hattem live aan het werk. 

img_7943

Ontwerp je eigen tattoo
Bezoekers van The Big Draw kunnen in Kunstuitleen Rotterdam een eigen stempeltattoo ontwerpen. Onder begeleiding van illustrator en workshopdocent Sanne Hoogeveen teken je eerst een design dat helemaal voldoet aan je smaak. Vervolgens maak je de stempel van hout en rubber zodat je de tatoeage meteen kunt aanbrengen op je huid, kleding of ansichtkaart.

08-lizer-van-hattem01

Lizer van Hattem
De bekende illustrator en tattoo artist Lizer van Hattem van Stay Classy Tattoo uit Schiedam zorgt tijdens The Big Draw voor extra inspiratie. Hij verruilt zijn vertrouwde shop voor een werkplek in de Kunstuitleen, die hij transformeert tot een ware tatoeagestudio. Naast live demonstraties geeft hij tekst en uitleg over zijn werkwijze.

Kunstuitleen Rotterdam, Goudsesingel 268
1 & 2 oktober, 13.00 – 17.00 uur
Gratis toegang
facebook.com/thebigdrawrotterdam

FacebookFacebook
instagraminstagram

Korte artikelen over kunstenaars uit onze collectie: