Onze #feestmaand gaat van start!

Met de intocht van Sinterklaas op 17 november 2018 begint bij Kunstuitleen Rotterdam de #feestmaand. In de komende weken organiseren we diverse leuke activiteiten en hebben we een interessante aanbieding voor nieuwe leden en nieuwe leners!

  
Kies voor 31 december a.s. nog een kunstwerk bij ons uit en verrijk je interieur met een van de indrukwekkende werken uit onze collectie. Wij helpen je graag bij het maken van een keuze. Kom langs in onze expo of zoek online in onze catalogus.

Lid worden
Word je lid voor 31 december 2018 en leen je een kunstwerk? Dan krijg je het resterende lidmaatschap van 2018 van ons cadeau. Je betaalt pas vanaf januari 2019. Daarnaast ontvang je als welkomstcadeau een Pakje Kunst: een verrassend minikunstwerkje waarmee we de kunstenaars uit de regio ondersteunen.

Wel lid, maar nog geen kunst
Ben je lid, maar heb je nog geen kunstwerk kunnen kiezen? Dan hebben we ook een leuke actie. Als je namelijk voor 31 december a.s. je eerste kunstwerk bij ons leent, dan ontvang je een Pakje Kunst cadeau: een verrassend minikunstwerkje waarmee we de kunstenaars uit de regio ondersteunen.

TIP! Volg ons op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van alle activiteiten in onze #feestmaand.

FacebookFacebook
instagraminstagram

Korte artikelen over kunstenaars uit onze collectie: