Spotlight: Marije Maria

We hebben weer nieuwe kunst te koop van Rotterdams talent! Tot 17 maart a.s. is onze Spotlight wand gevuld met werken van kunstenaar Marije Maria. Ook heeft zij enkele potten geschilderd die te bewonderen zijn in onze etalage. Alle werken zijn te koop.

Marije Maria is een illustrator, wonend in Rotterdam. In 2018 studeerde ze af aan de Sint Joost academie (illustratie) in Breda. Naast illustraties maakt ze ook muurschilderingen. Haar werk bestaat uit gestileerde vormen, levendige kleuren en vlakken.

Interesse
Indien je interesse hebt in een werk van Marije Maria, stuur ons dan een e-mail of maak een afspraak om langs te komen. Prijzen variëren van 35 euro voor de A3 prints tot 250 euro voor de grootste pot.


Over Spotlight
In Spotlight wordt elke 2 weken werk van een ander Rotterdams talent in onze expo geëxposeerd. Door alle Corona-maatregelen beseffen wij dat het lastig kan zijn voor kunstenaars om (nieuw) werk nog ergens fysiek te kunnen laten zien. Met het concept Spotlight geven wij jong talent de gelegenheid zich twee weken lang in de expo van Kunstuitleen Rotterdam te presenteren. Op 17 maart geeft Marije Maria het stokje weer door aan een ander Rotterdams talent.

FacebookFacebook
instagraminstagram

Korte artikelen over kunstenaars uit onze collectie: