Spotlight: Loek Koper

Vanaf vorige week is onze Spotlight wand ingericht door de Rotterdamse maker Loek Koper. De werken zijn komende week te zien en te koop. Prijzen variëren van €140,- tot €240,-. Loop eens langs onze etalage aan de Goudsesingel en bekijk zijn zeefdrukken geïnspireerd op onze favoriete stad!

Loek Koper (1992) is docent Economie op zijn oude middelbare school (Rudolf Steiner College) en is sinds de welbekende pandemie begonnen met illustreren. Anderhalf jaar geleden kwam hij een oud wiskunde schift van zijn middelbare schooltijd tegen, waar een bladzijde was gevuld met ongelijke driehoeken, die hij tijdens de les met zijn geodriehoek tekende. Dit inspireerde Koper om vandaag de dag mee verder te spelen. Hij vond het een tof idee om zijn favoriete stad hierin te verwerken. Wie weet breidt hij dit in de toekomst uit naar andere steden.

Wat velen nog niet weten is dat er tussen alle driehoeken een vierhoek zit verstopt. De één is iets makkelijker te vinden dan de ander, want sommige zijn wel een beetje sneaky. Dus als je nog niet verdwaald was in de driehoeken, kan je, net als naar Wally, hier nog naar opzoek!

FacebookFacebook
instagraminstagram

Korte artikelen over kunstenaars uit onze collectie: