Spotlight: Laura Ketting

Vanaf vandaag, 31 augustus 2023, is de Spotlight wand ingericht door de Rotterdamse ontwerper Laura Ketting. De werken zijn komende twee weken te zien en te koop. Loop eens langs onze expo aan de Goudsesingel om de werken met eigen ogen te bewonderen (t/m 13 september 2023).

 

Laura Ketting is afgestudeerd als grafisch ontwerper. Deze grafische kennis gebruikt zij bij het maken van unieke kunstwerken die gebaseerd zijn op lettervormen. Laura woont en werkt in Rotterdam. De stad ziet zij als een grote bron van inspiratie en is altijd opzoek naar vormen die haar doen denken aan letters, om deze weer terug te laten komen in haar werk. Letters vormen de woorden die een boodschap communiceren. In Laura haar werk zijn letters meer dan enkel een communicatiemiddel. De letters vormen een beeld op zichzelf, waarbij zij een ervaring overbrengen belangrijker vindt dan een boodschap. Via deze weg veranderd de manier waarop je naar letters kijkt en komt je eigen inlevingsvermogen tot leven.

 

Met Laura haar achtergrond in grafisch ontwerp, heeft ze altijd al een fascinatie voor letters waarbij zij vooral de focus legt op de vorm door middel van een hoog contrast en het gebruik van enkel zwart en wit. In haar werk combineert zij het grafi sche met het abstracte van letters en creëert beelden en patronen om in te verdwalen. Laura heeft een experimentele manier van werken waarbij het proces net zo belangrijk is als het eindproduct. In het proces gebeuren er soms dingen die je op een andere manier naar het werk laten kijken en zo voor een verrassende uitkomst zorgen.

Interesse?
Alle werken zijn te koop en variëren van €20,- tot € 450,- . Indien je interesse hebt in een werk, stuur ons dan een e-mail of kom langs in onze expo. Bekijk meer uit haar oeuvre op de website van www.lauraketting.nl 

FacebookFacebook
instagraminstagram

Korte artikelen over kunstenaars uit onze collectie: