Spotlight: Ilse Weisfelt

Leuk nieuws! Vanaf deze week is de Rotterdamse illustrator Ilse Weisfelt 2 weken te zien in onze expo. Haar werk kenmerkt zich door heldere illustraties met een feelgood vibe. Alle werken zijn te koop.

Weisfelt was onlangs te zien op het street art festival POW WOW Rotterdam. Ze zegt over zichzelf: ‘Verhalen vertellen in beeld, dat is wat ik graag doe. Dat kan zijn voor een tijdschrift, maar ik maak ook eigen speelgoed. En ik schilder dus enorme murals. Een van mijn hoogtepunten is de mural Mr. Fisherman die ik in Zweden heb gemaakt. Een letterlijk hoogtepunt is een grote muur – Mephisto – die ik in samenwerking met Joren Joshua voor Rewriters heb gemaakt aan het Boomgaardhof, achter de Oude Binnenweg.’ (Bron: RSCW)

In Spotlight wordt elke 2 weken werk van een ander Rotterdams talent in onze expo geëxposeerd. Door alle Corona-maatregelen beseffen wij dat het lastig kan zijn voor kunstenaars om (nieuw) werk nog ergens fysiek te kunnen laten zien. Met het concept Spotlight geven wij jong talent de gelegenheid zich twee weken lang in de expo van Kunstuitleen Rotterdam te presenteren. Op 9 december geeft Weisfelt het stokje weer door aan een ander Rotterdams talent.

FacebookFacebook
instagraminstagram

Korte artikelen over kunstenaars uit onze collectie: