Spotlight: Carolina Koster

“In de aanwezigheid van een enkele steen ligt de beleving van bergen besloten.” Deze week vullen de werken van Carolina Koster onze Spotlight wand.

In haar werk maakt beeldend kunstenaar Carolina Koster (1969) gebruik van diverse technieken en materialen. Momenteel ligt haar focus op het maken van ruimtelijke tekeningen, waarin de relatie natuur, emotie en materialiteit door haar wordt verkend.

Al geruime tijd verzamelt ze tijdens wandelingen in de natuur voorwerpen die haar verwonderen om hun vorm en textuur. Deze voorwerpen, gevonden op bijzondere plekken in binnen- en buitenland – stenen, schors, takken – neemt ze mee naar haar ‘stadse’ atelier en vormen het uitgangspunt voor haar werken op papier en canvas. Door middel van o.a. de technieken vouwen en frottage creëert ze nieuwe interpretaties (van de beleving) van de natuur.

  

De tentoonstelling is te zien t/m 14 september 2021.

Interesse?
Prijzen van de werken variëren van 350 euro voor een werk van 29,7 x 42 cm en 690 euro voor het grotere werk van 50 x 56 cm. Indien je interesse hebt in een werk, stuur ons dan een e-mail of kom langs in onze expo.

FacebookFacebook
instagraminstagram

Korte artikelen over kunstenaars uit onze collectie: