Schrijf ‘m in de agenda: Tour en Finissage Jelmer Konjo

Heb je onze zomertentoonstelling Art Playground by Jelmer Konjo al bezocht? Op zaterdag 14 september a.s. organiseren we een Finissage met een meet en greet en een borrel. Wil je liever in een kleine setting kennismaken met kunstenaar Jelmer Konjo, dan kun je je ook inschrijven voor de tour door Art Playground op vrijdagmiddag 30 augustus.

De Rotterdamse kunstenaar Konjo (1993) maakt naïef, speels en kleurrijk werk waarbij hij gebruik maakt van gelaagdheid, compositie, zijn wereldvisie en een flinke dosis humor. De werken zijn te huur en te koop en t/m 14 september exclusief te zien in onze expo.

Konjo maakt beelden waarin hij op een luchtige manier voor hem belangrijke onderwerpen aankaart. Dit gaat vaak gemixt met een drang naar interactie, tactiliteit en de verhouding tussen toeschouwer en kunstwerk. Waar haalt hij nu eigenlijk zijn inspiratie vandaan? Konjo nodigt je uit om in plaats van alleen te kijken ook te voelen, te bouwen en te tekenen met vormen.

Tour door Jelmer Konjo
Vrijdag 30 augustus 2019
16.00 – 17.00 uur
Na afloop drinken we een borrel

Finissage Jelmer Konjo
Zaterdag 14 september 2019
16.00 – 17.30 uur
Inclusief hapje en drankjes

Aanmelden
Wil je deelnemen aan de tour of ben je graag aanwezig bij de finissage. Laat het ons weten via info@kunstuitleenrotterdam.nl 

Onze expo is geopend op donderdag, vrijdag, zaterdag en op afspraak.

FacebookFacebook
instagraminstagram

Korte artikelen over kunstenaars uit onze collectie: