Samenwerking met YEDS voor verhuur kunst aan bedrijven

Kunstuitleen Rotterdam gaat een samenwerking aan met YEDS, dat kunst koppelt aan organisaties, locaties en evenementen. Op vrijdag 29 juni 2018 werden de handtekeningen onder de overeenkomst gezet. YEDS kreeg steeds vaker de vraag vanuit hun opdrachtgevers of kunst ook te huur was en zocht daarvoor contact met ons.

Kunst huren biedt de kans om je collectie steeds te wisselen en nieuwe kunstenaars te leren kennen. ‘Kopen is soms net een te grote stap voor opdrachtgevers of particulieren’ aldus YEDS. ‘En dan is huren een goede uitkomst om mee te beginnen’. Laat dat nou net de expertise van Kunstuitleen Rotterdam zijn.

Met deze samenwerking kunnen we nog meer bedrijven, kunstenaars en interieurs bereiken. Daarnaast komen kunstenaars nog meer in the picture bij bedrijven. Win, win, win. Afgelopen week beklonken we onze samenwerking en we kijken uit naar mooie opdrachten!

Over YEDS
YEDS koppelt kunst aan locaties, organisaties en evenementen. Ze gaan steeds op zoek naar de juiste match tussen vraag en aanbod. Dankzij een gevarieerd netwerk aan kunstenaars, en de begeleidende rol die YEDS vervult, is de uitingsvorm steeds verrassend en passend. Variërend van de inrichting van kantoorruimte met bestaand werk tot een op maat ontworpen verhaal dat in diverse kunstvormen terugkomt in een gebouw. 

  

 

FacebookFacebook
instagraminstagram

Korte artikelen over kunstenaars uit onze collectie: