Over Kunstuitleen Rotterdam

Wil je graag kunst in huis of op kantoor hebben, maar weet je nog niet zo goed waar je voorkeur naar uit gaat? Dan biedt Kunstuitleen Rotterdam een oplossing. Waarom zou je niet eens een kunstwerk uitproberen voor een paar maanden? Bevalt het niet? Dan wissel je het gewoon in voor een nieuw kunstwerk. Daar helpen wij graag mee!

Met een aanbod van ruim 8000 kunstwerken die te huur en te koop zijn, heeft Kunstuitleen Rotterdam één van de meest uitgebreide en gevarieerde uitleencollecties van het land. Voor slecht 12 euro per kalenderjaar ben je al lid. Een kunstwerk huur je al voor 4 euro per maand.

Voor iedere smaak en voor iedere ruimte is er iets te vinden. Of het nu gaat om een schilderij voor boven de bank of om een uitgebreide kunstcollectie voor op kantoor. Van abstract werk tot fotografie en 3D. De kunstwerken zijn van midden jaren veertig tot nu en zijn van kunstenaars uit Rotterdam en daarbuiten. Van zowel gerenommeerde kunstenaars als aanstormend talent. Dat maakt onze collectie zo bijzonder!

Naast kunst uitlenen en verkopen organiseert Kunstuitleen Rotterdam regelmatig workshops en evenementen. Daarmee hopen we jouw kunstkennis te verdiepen en te verbreden én onderscheiden we ons van andere kunstuitleen instellingen. We organiseren o.a. vier Kunstsalons per jaar waar je steeds op een verrassende manier in aanraking komt met kunst. Leden van Kunstuitleen Rotterdam hebben altijd gratis toegang tot onze evenementen.

We zien het als onze missie een platform te bieden voor makers en liefhebbers van kunst, maar ook nieuwe mensen aan ons te verbinden. Bij Kunstuitleen Rotterdam moet iedereen zich welkom voelen.

Meer informatie? Blader eens door onze collectie of kom een keertje langs!