Nu in de Spotlight: Melissa Moria

Momenteel toont Melissa Moria haar kunstwerken bij ons in de Spotlight. Ze zijn tot en met 15 mei 2024 te zien in de expo en van buitenaf door de etalage.

Melissa Moria (1991) is een abstract expressionistische kunstenaar wiens werk diep geworteld is in een innige verbintenis met de natuur. Haar artistieke reis is doordrenkt van de eindeloze bron van inspiratie die de natuur biedt. Moria’s visie reikt verder dan de fysieke wereld; ze tracht de intrinsieke band tussen mens en natuur te verkennen en uit te drukken, waarbij ze abstractie combineert met de levendige essentie van de natuurlijke wereld.

Op jonge leeftijd ontdekte Moria de wereld door een dromerige sluier, een filter van verwondering die haar visie verrijkte en haar artistieke pad bepaalde. Haar kunst weerspiegelt deze zachtheid en dromerigheid, waarbij ze terugkeert naar die kinderlijke manier van kijken om de diepere schoonheid van de wereld vast te leggen.

In haar artistieke proces gebruikt Moria geduldig en diepgaand gelaagde olieverfstructuren. Elke laag wordt met zorg aangebracht, waardoor een evolutie van texturen en dieptes ontstaat die het rijpingsproces van haar werk weerspiegelen. Deze methode stelt haar in staat om werken te creëren die niet alleen visueel rijk zijn, maar ook de natuurlijke schoonheid en complexiteit belichamen.

De ontwikkeling van Moria’s werk is een voortdurende evolutie geweest, van figuratieve representaties naar abstracte expressies. Haar nieuwsgierigheid naar de interactie tussen licht, textuur en kleur heeft haar geleid tot voortdurende experimentatie met materialen en vormen. Haar kunst nodigt de kijker uit tot introspectie en persoonlijke interpretatie, waarbij een dialoog ontstaat die leidt tot een groter bewustzijn van de schoonheid van de wereld om ons heen.

Interesse?
Alle werken zijn te koop. Indien je interesse hebt in een werk, stuur ons dan een e-mail of kom langs in onze expo.

Volg het Instagram account van Melissa Moria hier.

 

 

FacebookFacebook
instagraminstagram

Korte artikelen over kunstenaars uit onze collectie: