Lezing Sasja Hagens

Naar aanleiding van de Wereldhavendagen geeft kunstenaar en ‘havendiva’ Sasja Hagens op vrijdagmiddag 4 september een lezing in Kunstuitleen Rotterdam. Te midden van haar kunstwerken in de tentoonstelling The Intoxication of Victory vertelt ze over het artistieke proces die ze doorloopt en legt ze uit waar haar fascinatie voor de haven vandaan komt.

Sasja Hagens is al ruim twintig jaar beeldend kunstenaar. Haar werk kenmerkt zich door veel kleurgebruik en pasteuze lagen verf. Havenlandschappen, schepen, civiele bouwwerken en -technieken zijn veel voorkomende onderwerpen in haar schilderijen. Hagens is gefascineerd door de menselijke moed en overmoed de natuur te bedwingen. In de tentoonstelling The Intoxication of Victory in Kunstuitleen Rotterdam komt deze fascinatie duidelijk naar voren.

Tijdens de Wereldhavendagen komt Sasja Hagens naar Kunstuitleen Rotterdam om, al lopend door haar tentoonstelling, te vertellen over haar werk. Het thema van de Wereldhavendagen is ‘Droomhaven’.  Sasja Hagens gaat daarom in op haar dromen en de manier waarop ze die transformeert in en werkelijk schilderij.

Datum:          4 september
Tijd:               14.00 uur
Locatie:         Kunstuitleen Rotterdam
Toegang:      Gratis

Homepage - The Intoxication of Victory Bridge over Troubled Water - Portret Sasja Hagens

FacebookFacebook
instagraminstagram

Korte artikelen over kunstenaars uit onze collectie:

Tags: , , , , , , ,