Kunstuitleen @ de Markthal

Kunstuitleen Rotterdam is de komende drie weekenden aanwezig in de Markthal tijdens Markthal Lekker Live, een artistieke proeverij van vers talent en muzikale smaakmakers. Wij geven op deze manier jonge kunstenaars de mogelijkheid hun werk te presenteren aan een groot publiek.  
Weekend 1: 19 & 20 november
Kunstenaars: Jelmer Konjo, Kaspar Dejong
Tijden: 11.00 – 17.00 uur

Weekend 2: 26 & 27 november
Kunstenaars: Nina Fernande
Tijden: 12.00 – 17.00 uur

Weekend 3: 3 & 4 december
Kunstenaars: Jelmer Konjo & Franky Sticks & Joren Joshua
Tijden: 11.00 – 17.00 uur

 

KUNSTENAARS

schermafbeelding-2016-11-07-om-20-20-15
De wereld van Jelmer Konjo (1993) is gevuld met illustraties, schilderijen en sculpturen die een cynische blik op de wereld geven. De superhippe mensen met hun supercoole spullen ontketenen grotendeels zijn creativiteit. Je zou kunnen zeggen dat zijn kunst een reactie is op alles waar hij zich zorgen om maakt of waar hij zich aan ergert.
www.jelmerkonjo.com

tumblr_oft59z4itf1uzkw0fo1_1280
Kaspar Dejong (1995) houdt zich veelal bezig met schilderen, grafiek, sculptuur en installaties. Zijn werk kenmerkt zich door een minimalistische beeldtaal, waarin objecten afgeleid uit zijn dagelijkse omgeving de overhand nemen.
www.cargocollective.com/kaspardejong

nina_fernande_fiesta_617
Het werk van Nina Fernande (1987) bestaat voornamelijk uit illustraties en tekeningen, met een neiging naar grafische vormgeving. Zij is gefascineerd door simpele vormen, printtechnieken, muziek en massaproductie, en probeert visuele oplossingen te vinden die haar aan het lachen maken.
www.ninafernande.com

thumbnail_joeyvandijk_20160617_1114_670
In zijn studio maakt Franky Sticks schilderijen en ander werk, waarin sterke contrasten en levendige kleuren de boventoon voeren. Hij gebruikt grafische, scherpe lijnen en vormen om de impact van het werk op de toeschouwer te vergroten.
www.cargocollective.com/frankysticks

thumbnail_20-groos
Joren Joshua (1990) maakt vrolijke, speelse illustraties. Tegen grafisch uitgebalanceerde achtergronden komen onhandige figuren voorbij die het dagelijks leven op een humoristische manier weerspiegelen. Sterk beïnvloed door graffiti en printtechnieken, probeert  Joren zijn stempel te drukken op commerciële en persoonlijke projecten.
www.jorenjoshua.com

FacebookFacebook
instagraminstagram

Korte artikelen over kunstenaars uit onze collectie: