Kunst cadeaukaart

De Kunst cadeaukaart van Kunstuitleen Rotterdam is het perfecte cadeau voor een jubileum, een verjaardag, een trouwerij of een nieuw huis! Kunst cadeau doen is leuk, maar soms ook best lastig. Kunst raakt mensen, maar is tegelijkertijd heel persoonlijk. Daarom biedt Kunstuitleen Rotterdam uitkomst met de Kunst cadeaukaart. Vanaf nu ook online te bestellen zonder verzendkosten. Kunst, ja toch?!


Kunst huren én kopen
De Kunst cadeaukaart is een ‘creditcard’ in een feestelijke verpakking die kan worden ingeleverd bij Kunstuitleen Rotterdam. Met het bedrag dat op de kaart staat kan kunst worden gehuurd én gekocht. Ook kan er een lidmaatschapsabonnement van worden aangeschaft. Vanaf 25 euro kan elk gewenst bedrag op de pas worden gezet. De Kunst cadeaukaart is twee jaar geldig vanaf de datum van uitgifte.

Koop de Kunst cadeaukaart hier

Altijd verkrijgbaar en snel verzonden
Bestel je de kaart op een werkdag voor 15:00 uur, dan wordt deze dezelfde dag nog aangeboden aan PostNL. Je betaalt geen verzendkosten. De Kunst cadeaukaart is ook verkrijgbaar in de expo van Kunstuitleen Rotterdam.

Saldo check
Een Kunst cadeaukaart ontvangen en wil je weten wat het saldo is dat er op staat? Doe hier de saldocheck.