Kunstbon

De Kunstbon van Kunstuitleen Rotterdam is het perfecte cadeau! Kunst cadeau doen is leuk, maar soms ook best lastig. Kunst raakt mensen, maar is tegelijkertijd heel persoonlijk. Daarom biedt Kunstuitleen Rotterdam uitkomst met de Kunstbon. Een ideaal geschenk voor kerst, een trouwerij, een verjaardagsfeest of een housewarming. Tip voor ouders: geef de bon mee aan kinderen wanneer ze op kamers gaan.

kunstbon_hand_02Kunst huren én kopen
De Kunstbon is een zwarte ‘creditcard’ die verpakt zit in een mooi doosje met een fris ontwerp. Het kan worden ingeleverd bij Kunstuitleen Rotterdam. Met het bedrag dat op de kaart staat kan kunst worden gehuurd én gekocht. Ook kan er een lidmaatschap van worden aangeschaft. Vanaf 25 euro kan elk gewenst bedrag op de pas worden gezet.

Altijd verkrijgbaar Koop hier je kunstbon
De Kunstbon is verkrijgbaar bij meerdere verkooppunten. Kunstuitleen Rotterdam verkoopt hem online en ook aan de balie. De bon is ook verkrijgbaar bij Rotterdam Tourist Information aan de Coolsingel. Wel zo handig, want de Tourist Information is zeven dagen per week geopend. Zo kun je het perfecte cadeau altijd en op het allerlaatse moment kopen.

Saldo check
Een Kunstbon ontvangen en wil je weten wat het saldo is dat er op staat? Doe hier de saldocheck