Kom op 7 okt steken op het Rotterdams (s)Tekenfestival

Vingerhoedjes paraat? Bij Kunstuitleen Rotterdam gaan we niet tekenen, maar zetten we steken tijdens het Rotterdams (s)Tekenfestival. Op 7 oktober organiseren we een workshop borduren waar je alle ins en outs van dit eeuwenoude ambacht leert, verzorgd door Madelein de Graaf (WdKA). Aan het einde van de workshop ga jij naar huis met een zelfgemaakte badge voor op de wintermuts!

Rotterdam krijgt dit jaar zijn eigen tekenfestival: het Rotterdams Tekenfestival. Initiatiefnemers zijn de Rotterdamse kunstinstellingen, Museum Boijmans Van Beuningen, Showroom MAMA, Witte de With Center for Contemporary Art, TENT, Villa Zebra, Het Nieuwe Instituut en de Kunstuitleen Rotterdam.

In het weekend van 7 en 8 oktober is iedereen welkom om samen het plezier van tekenen te vieren: van jong en oud en van professional tot amateur. Tijdens het tweedaagse festival kunnen bezoekers tussen 13.00 en 17.00 uur meedoen aan workshops in de deelnemende kunstinstellingen. Stempelkaarten à 7,50 euro p.p. geven het hele weekend toegang tot alle workshops en deelnemende musea.

Let op: Kunstuitleen Rotterdam is alleen op zaterdag 7 oktober geopend.

 

 

 

FacebookFacebook
instagraminstagram

Korte artikelen over kunstenaars uit onze collectie: