Josefien Bouwknegt (JoboArt) in de Spotlight

De kunstwerken van Josefien Bouwknegt van JoboArt staan tot woensdag 29 mei 2024 in de Spotlight. Bekijk haar werk in de exporuimte of door het raam van de etalage van Kunstuitleen Rotterdam.

Josefien is een veelzijdige professional die zowel in het onderwijs als in de kunstwereld actief is. Naast haar werk als coach en trajectbegeleider heeft ze haar creatieve talenten verder ontwikkeld en heeft ze zich toegelegd op de kunst.

Josefien volgde ‘s avonds de modevakschool en runde daarna een aantal jaren een succesvol atelier. Haar verlangen om haar creativiteit verder uit te bouwen, leidde haar naar de kunst. Josefien creëert werken die nieuwsgierigheid opwekken en uitnodigen tot diepere reflectie, met duurzaamheid als centraal thema. Ze haalt inspiratie uit materialen die anderen wegdoen en geeft deze een nieuw leven in haar kunstwerken.

De werken die momenteel tentoongesteld zijn bij de Kunstuitleen zijn in 2024 gemaakt. Elk stuk begint met een door Josefien gemaakte foto, die de basis vormt van het werk. Vervolgens bouwt ze de werken laag voor laag verder op met diverse materialen zoals 3D Flex, zand, touw, ijzerschaafsel, koperschaafsel, glas van bushokjes (door anderen vernield), onderdelen van dartborden, hars, borduurgaren en acrylverf.

 Haar unieke benadering en gebruik van uiteenlopende materialen maken haar werk zowel intrigerend als eclectisch.

Interesse?
Alle werken van JoboArt zijn te koop. Indien je interesse hebt, stuur ons dan een e-mail of kom langs in onze expo. De prijzen van haar werk beginnen vanaf € 345,-

FacebookFacebook
instagraminstagram

Korte artikelen over kunstenaars uit onze collectie: