In de Spotlight: Yvonne van de Griendt

Rotterdamse kunstenaar Yvonne van de Griendt haar werk staat tot woensdag 24 januari 2024 in de Spotlight. Bekijk t/m zaterdag haar werk in de expo van Kunstuitleen Rotterdam.

De presentatie Terugblik van Yvonne van de Griendt bestaat uit drie series tekeningen.
I have seen this face before is een serie zelfportretten die zij maakte naar aanleiding van de tentoonstelling About a Woman tijdens de Rotterdam Art Week 2023. Tijdens de hittegolven van afgelopen zomers werkte zij in een snikheet dakatelier aan de serie Go with the flow(ers). De serie Watercolor flowers on colored paper ontstond thuis, met uitzicht op de weelderig bloeiende achtertuin.

Zij werkt vaak in en gelijktijdig aan series die naast en door elkaar heen lopen. Haar werk gaat over een door haar diep ervaren kracht en veelzijdige gelaagdheid van de natuur. Flora en fauna nodigen uit tot een gesprek en haar tekeningen vormen daarop haar antwoord.
Yvonne volgde haar opleiding aan de Koninklijke Academie voor Kunst en Vormgeving Den Bosch. Zij is lid van Nederlandse Kring van Tekenaars en student aan de Ikenobo Ikebanaschool (Japanse bloemsierkunst).

Ze exposeerde o.a. in galerie Phoebus Rotterdam, Pulchri Den Haag, Museum Veere en de Haagse Kunstkring.

Interesse?
Alle werken zijn te koop en variëren van €425,- tot €675,- . Indien je interesse hebt in een werk, stuur ons dan een e-mail of kom langs in onze expo.

Instagram: @yvonnevandegriendt
Website: www.yvonnevandegriendt.com

 

FacebookFacebook
instagraminstagram

Korte artikelen over kunstenaars uit onze collectie: