Huur de Pakje Kunst automaat

Pakje Kunst gaat de regio in! Organiseer je een evenement en wil jij je gasten verrassen met iets bijzonders? Huur dan onze Pakje Kunst automaat, tot de nok toe gevuld met minikunst van kunstenaars uit Rotterdam en omstreken.

Diverse organisaties als Roos & van de Werk, Concordia de Keizer, Blik in de Wijk en Kade 40 Vlaardingen gingen je al voor.

“Wij vonden het vooral heel gaaf om een waardevol, bijzonder en blijvend cadeautje aan onze relaties mee te mogen geven. De automaat zelf is al een een eyecatcher op zich en onze klanten vonden het echt heel leuk om daar iets uit te mogen halen. We hebben echt mooie kunststukjes gezien en daar onze relaties blij mee mogen maken. Wetende dat we op deze manier ook de kunstenaars in Rotterdam steunen is een extra cadeau voor ons aan de stad.” aldus Roos & van de Werk.

Huren?
We nemen je graag alle zorg uit handen en brengen en halen de Pakje Kunst automaat daarom gewoon zelf op. Wil je weten wanneer de Pakje Kunst automaat beschikbaar is? Mail dan naar Suzan via pakjekunst@kunstuitleenrotterdam.nl, dan maken we graag een voorstel op maat.