Geef deze feestdagen een Kunstbon cadeau!

Let op: kunstbonnen gekocht vóór november 2015 zijn nog maar een maand geldig.

Kunst kado doen is leuk, maar soms ook best lastig. Kunst raakt mensen, maar is tegelijkertijd heel persoonlijk. Daarom biedt Kunstuitleen Rotterdam uitkomst met de Kunstbon. Een ideaal geschenk voor een trouwerij, een verjaardagsfeest of een housewarming. Tip voor ouders: geef de bon mee aan kinderen wanneer die op kamers gaan.kunstbon_hand_02

 

De Kunstbon is een zwarte ‘creditcard’ die verpakt zit in een mooi doosje met een fris ontwerp. Het kan worden ingeleverd bij Kunstuitleen Rotterdam, die beschikt over een zeer uitgebreide collectie kunstwerken van hoge kwaliteit, gemaakt door bekende en minder bekende kunstenaars. Met het bedrag dat op de kaart staat kan kunst worden gehuurd én gekocht. Ook kan er een lidmaatschap van worden aangeschaft. Vanaf 25 euro kan elk gewenst bedrag op de pas worden gezet.

Altijd verkrijgbaar
De Kunstbon is verkrijgbaar bij meerdere verkooppunten. Kunstuitleen Rotterdam verkoopt het aan de balie en op de website. De bon is ook verkrijgbaar bij Rotterdam Tourist Information aan de Coolsingel. Wel zo handig, want de Tourist Information is zeven dagen per week geopend. Zo kun je het perfecte kado altijd en op het allerlaatse moment kopen.

KOOP DE KUNSTBON ONLINE

FacebookFacebook
instagraminstagram

Korte artikelen over kunstenaars uit onze collectie: