Fake or Fortune taxatiedag op donderdag 20 april!

Op 20 april organiseren we samen met de experts van veilinghuis Vendu Rotterdam weer een (kosteloze) taxatiedag. Heb je nog een voorwerp thuis waar je meer over wilt weten? Meld je aan om het te laten beoordelen door een van de experts. Wie weet heb je iets heel bijzonders in huis. Meld je nu aan voor de Fake or Fortune taxatiedag!

De deskundige taxateurs van Vendu Rotterdam geven advies over diverse voorwerpen, zoals schilderijen, zilver, juwelen en horloges, Art Deco, Aziatische kunst en Chinees porselein.

FAKE OR FORTUNE TAXATIEDAG
Datum: donderdag 20 april 2023
Tijd: 10.00 en 16.00 uur
Locatie: Expo Kunstuitleen Rotterdam, Goudsesingel 268, Rotterdam.

Aanmelden
Om de dag in goede banen te leiden, is het noodzakelijk dat je je van tevoren aanmeldt via www.vendurotterdam.nl. Kies voor ‘Taxatie’ en vervolgens ‘Taxatiedag Kunstuitleen Rotterdam’. Hier kun je ook aangeven wat voor voorwerpen je zou willen laten bekijken. Wacht niet te lang met aanmelden want er is beperkt plek.

Voorwaarden
Om zoveel mogelijk mensen de kans te bieden hun voorwerpen te laten beoordelen, vragen we je om niet meer dan twee voorwerpen mee te brengen. Eventueel kunnen getaxeerde voorwerpen ter plaatse door de taxateurs worden ingenomen voor de aankomende veiling bij Vendu.

Meld je hier aan!

FacebookFacebook
instagraminstagram

Korte artikelen over kunstenaars uit onze collectie: