Exclusieve tentoonstelling Naked Rotterdam

Op zondag 14 mei komt Naked Rotterdam voor een eenmalige exclusieve tentoonstelling naar Kunstuitleen Rotterdam.

Een dag eerder, op zaterdag 13 mei, wordt de tentoonstelling in besloten gezelschap geopend voor pers en alle betrokkenen van Naked Rotterdam. Speciaal voor onze leden blijft de tentoonstelling nog een dag langer staan en zal fotograaf Leon Schröder op zondag 14 mei een korte lezing geven over zijn project. Als lid krijgt u dan de gelegenheid om hem vragen te stellen onder het genot van een hapje en een drankje.

Over Naked Rotterdam
Naked Rotterdam is een project van fotograaf Leon Schröder. Het is gebaseerd op de 4-delige serie ‘Naked’ van wijlen Greg Friedler. In een maatschappij waarin ‘iedereen die anders is het risico loopt buitengesloten of het onderwerp van spot en kritiek te worden’ laat het fotoboek Naked Rotterdam een tegengeluid horen in de vorm van 165 gewone Rotterdammers die ondanks soms heel traumatische ervaringen tevreden zijn met hun lichaam en accepteren wie ze zijn. Onlangs interviewde wij Leon Schröder al over zijn project. Het interview kunt u hier teruglezen.

Ledenvoordeel 
Als lid van de Kunstuitleen Rotterdam kunt u deze tentoonstelling gratis bezoeken. Leden kunnen een ticket reserveren via deze link.

Het boek Naked Rotterdam is op 14 mei verkrijgbaar en wordt gesigneerd door Leon Schröder. Leden krijgen op deze zondag een eenmalige korting van €5,-. Het boek kost dan voor u €39,95 in plaats van €44,95.

Programma
Zondag 14 mei 2017
Inloop: 14.30 uur
Welkom en lezing Leon Schröder: 15.00 uur
Einde: 17.00 uur

FacebookFacebook
instagraminstagram

Korte artikelen over kunstenaars uit onze collectie: