De Kunstbon: hét perfecte cadeau

Of je nu een origineel trouwgeschenk zoekt of een leuk bedankje voor een collega die vertrekt; de Kunstbon van Kunstuitleen Rotterdam is het perfecte cadeau. Vanaf 31 oktober is de vernieuwde bon verkrijgbaar bij zowel Kunstuitleen Rotterdam als stadspromotiekantoor Rotterdam Info.

Kunst cadeau doen is leuk, maar soms ook best lastig. Kunst raakt mensen, maar is tegelijkertijd heel persoonlijk. Daarom biedt Kunstuitleen Rotterdam uitkomst met de Kunstbon. Een ideaal geschenk voor een trouwerij, een verjaardagsfeest of een housewarming. Tip voor ouders: geef de bon mee aan de kinderen wanneer die op kamers gaan.

Kunst huren én kopen
De Kunstbon is een zwarte ‘creditcard’ die verpakt zit in een mooi doosje met een fris ontwerp. Het kan worden ingeleverd bij Kunstuitleen Rotterdam, die beschikt over een zeer uitgebreide collectie kunstwerken van hoge kwaliteit, gemaakt door bekende en minder bekende kunstenaars. Met het bedrag dat op de kaart staat kan kunst worden gehuurd én gekocht. Ook kan er een lidmaatschap van worden aangeschaft. Vanaf 25 euro kan elk gewenst bedrag op de pas worden gezet.

Altijd verkrijgbaar
De Kunstbon is verkrijgbaar bij meerdere verkooppunten. Kunstuitleen Rotterdam verkoopt het aan de balie en op de website. De bon is ook verkrijgbaar bij stadspromotiekantoor Rotterdam Info aan de Coolsingel. Wel zo handig, Rotterdam Info is namelijk zeven dagen per week geopend. Zo kun je het perfecte cadeau altijd en op het allerlaatse moment kopen.

Cadeaukaart_KunstuitleenRotterdam

FacebookFacebook
instagraminstagram

Korte artikelen over kunstenaars uit onze collectie: