De Chabot Kunstsalon – zondag 11 juni 2017

Na een geweldige eerste Kunstsalon met topkok Marten Verelst (Joelia) organiseren wij op 11 juni a.s. de 2e editie van onze Kunstsalon. Deze keer helemaal in het teken van de Rotterdamse kunstenaars Chabot.

Op deze mooie zondagmiddag hebben we twee bijzondere gasten uitgenodigd. Allereerst neemt Monique Chabot, dochter van Wim Chabot en nichtje van Henk Chabot, u mee in het levensverhaal van de broers Chabot. Aan de hand van familiefoto’s en schilderijen vertelt Monique hoe uit een arm Brabants arbeidersgezin met zes kinderen, twee beeldend kunstenaars voortkwamen.

Daarnaast is Kunsthistorica Carla Hendriks onze kelder ingedoken. Daar heeft zij een aantal werken uitgekozen van hedendaagse kunstenaars die te relateren zijn aan het werk van Henk Chabot. Met haar inspirerende verhaal hoopt zij uw kunstkennis te verbreden, maar u bovenal te laten genieten van de rijkheid en diversiteit van de beeldende kunst.

Deze middag serveren wij u een Thé complet, een deftige high tea, waarmee u ook bij de familie Chabot zou zijn ontvangen. We sluiten de middag af met een goed glas wijn.

Reserveer uw tickets op tijd, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Programma: De Chabot Kunstsalon 
Zondag 11 juni 2017
Aanvang: 15.00 uur (inloop vanaf 14.30 uur)
Einde: 17.30 uur
Tickets: € 7,50 via deze link

FacebookFacebook
instagraminstagram

Korte artikelen over kunstenaars uit onze collectie: