Actie: adopteer een gratis kunstwerk

Omdat Kunstuitleen Rotterdam gaat verhuizen, mag iedereen die kunst bij ons huurt een extra werk gratis meenemen.

Hoogkwartier, here we come!
Kunstuitleen Rotterdam gaat in 2016 verhuizen! Na bijna 35 jaar verruilen wij de Nieuwe Binnenweg voor de Goudsesingel. Van het Oude Westen naar het Hoogkwartier dus. Een verandering die goed past bij de nieuwe dynamiek van Kunstuitleen Rotterdam. Onder het motto Kom Kies Kunst laten wij zien hoe leuk, eenvoudig en betaalbaar het is om echte kunst te huren. Dat doen we onder meer via inspirerende blogs en handige stylingtips.

De keuze voor het Hoogkwartier is niet toevallig genomen: Deze buurt aan de oostelijke rand van Rotterdam-Centrum is behoorlijk upcoming en zit boordevol hippe horeca en jonge, creatieve ondernemers. Een prima plek voor ons!

Actie: adopteer een kunstwerk voor zes maanden!
De nieuwe locatie van Kunstuitleen Rotterdam gaat in het voorjaar van 2016 open. De verbouwing is in volle gang en uiteraard verhuizen we ook de collectie mee. U kunt ons hierbij helpen door als actieve klant tijdelijk een extra werk te adopteren. Geheel gratis en voor een periode van zes maanden!*

*Let op: lees eerst onze actievoorwaarden
⇒ Uw extra werk kunt u ophalen tussen 11 december 2015 en 14 mei 2016.
⇒ Bent u een bestaande klant en huurt u al kunst? Dan kunt u een extra werk uitzoeken en voor zes maanden adopteren.
⇒ Bent u wel een bestaande klant maar huurt u nog geen kunst? Of bent u een nieuwe klant? Dan kunt u ook een extra werk adopteren. Voor nieuwe leners geldt: het goedkoopste werk is gratis.
⇒ Het extra werk huurt u voor minimaal zes maanden en mag in die eerste zes maanden niet geruild worden.
⇒ Na zes maanden wordt de adoptie automatisch omgezet in betaald huren. Uiteraard kunt u het werk ook inleveren op onze nieuwe locatie, de Goudsesingel 264.

FacebookFacebook
instagraminstagram

Korte artikelen over kunstenaars uit onze collectie: