Tomas Karssies in de Spotlight

Vanaf deze week exposeert Tomas Karssies zijn werk in de Spotlight. Het werk is tot en met 21 februari 2024 te zien in de expo en door de etalage.

Tomas Karssies is een Rotterdamse (zeefdruk)kunstenaar die zowel papier als textiel gebruikt als medium om op af te drukken. Zijn portfolio omvat een scala aan stijlen, van abstracte vormen tot politiek themastukken met krachtige boodschappen. Geïnspireerd door de wereld van mode en fotografie tart de kunst van Tomas de conventionele categorisering en moedigt kijkers aan om een verscheidenheid aan perspectieven te bekijken. Elke print combineert conceptuele diepgang met levendige kleuren, die prikkelen tot contemplatie en het verleggen van grenzen, vooral in het onderzoek naar de invloed van merken op publieke perceptie. Tomas streeft ernaar om via zijn werk dialogen te bevorderen en inzichten te verschaffen in de convergentie van maatschappelijke waarden en persoonlijke expressie.

Interesse?
Alle werken zijn te koop voor €140,- per stuk (inclusief lijst). Indien je interesse hebt in een werk, stuur ons dan een e-mail of kom langs in onze expo.

Instagram: @tomaskarssies

Melk is Moord – 40 x 50 cm – Zeefdruk op papier – €140,- inclusief lijst

FacebookFacebook
instagraminstagram

Korte artikelen over kunstenaars uit onze collectie: