6 november: Dag van de Kunstuitleen

Kom naar de Dag van de Kunstuitleen! Op zaterdag 6 november hebben we weer een aantal leuke activiteiten in onze expo voor je in petto. We hebben een optreden van de onweerstaanbare pop-electro artiest SIGNE DØ en je kunt een sneltest doen om erachter te komen wat voor kunstliefhebber jij bent.

Vorig jaar kon de Dag van de Kunstuitleen door alle coronamaatregelen niet doorgaan, maar dit jaar hopen we je in onze expo te mogen ontvangen. Samen met Popronde Rotterdam organiseren we een 45 minuten lang optreden van SIGNE DØ. Aanvang is om 13.00 uur.

Met de debuut-EP Ways of Escaping heeft SIGNE DØ vol vertrouwen laten zien hoe haar etherische geluiden zich in verschillende kleuren ontvouwen. Van het gedurfde en ritmische Frail tot het warme en dromerige Asleep – het is duidelijk dat het grenzeloze universum van SIGNE DØ in haar eigen, verleidelijke baan ronddraait.

Test je kunstsmaak
Wil jij weten wat voor kunstliefhebber jij bent? Doe dan mee aan onze sneltest! Test je kunstsmaak door het maken van een aantal beeldkeuzes. Ben je een nostalgische kunstliefhebber of houd je juist meer van humor in kunst? Wees op je hoede voor een verrassende uitkomst! Meedoen is heel makkelijk. Kom naar onze expo en volg het parcours dat we voor je hebben uitgestippeld. Wie weet eindig je bij het kunstwerk van je dromen.

FacebookFacebook
instagraminstagram

Korte artikelen over kunstenaars uit onze collectie: