5 november: Popronde & Dag van de Kunstuitleen

Zaterdag 5 november is het de hele dag feest in onze expo op de Dag van de Kunstuitleen. Met kunst, muziek, workshops, hapjes en drankjes. Iedereen is welkom!

Er is van alles te doen. Doe een sneltest en kom achter jouw kunstsmaak. In 5 minuten kom je te weten wat voor kunstliefhebber jij bent. Of leer meer over kunsttechnieken. In onze expo een overzicht van alle Thuis in Techniek tentoonstellingen van afgelopen jaar met thema’s als de tekening, fotografie, olieverf en textiel. Kunstenaar Loek Koper exposeert zijn werk op onze Spotlight wand.

 

Popronde Rotterdam 
In samenwerking met Popronde Rotterdam organiseren we twee optredens van Bella Luna en Liza Dies. Kom kijken naar deze artiesten, toegang is gratis.

Bella Luna is een soul zangeres met Filipijnse roots die momenteel in Nederland woont. De warmte en heesheid van haar stem doet denken aan de soul, funk & jazz. Rauw, heerlijk en authentiek – ze neemt je persoonlijk mee in haar show mee op de reizen en levenslessen op de meest positieve manier die je ooit gehoord hebt.

Liza Dries is een Groningse, in Keulen gevestigde artieste en producer die zich beweegt op de cross-overs van experimentele elektronische sounds en popmuziek.

Ons team staat de hele dag voor je klaar. Graag tot dan!

FacebookFacebook
instagraminstagram

Korte artikelen over kunstenaars uit onze collectie: