30 juni: Food Kunstsalon met Chefkok London Loy

Beïnvloedt de smaak op de tong jouw keuze voor een kunstwerk? Vind jij een werk aantrekkelijker als je er ook iets bij proeft? Ervaar het zelf tijdens onze Food Kunstsalon op 30 juni a.s.

We zijn superblij dat Chefkok London Loy (tv chef Koffietijd, RTL 4) deze middag op culinair vlak zal hosten. Hij is onlangs onze kunstcollectie ingedoken en neemt je tijdens deze Food Kunstsalon mee in zijn culinaire verbeelding van drie kunstwerken uit onze collectie.

Londons kookstijl is modern met onvervalste ingredienten. Het is een dans van streetfood en fine dining met een exotische caribisch en Aziatische  twist. Juist die combinatie maakt zijn gerechten interessant. Zoet, zuur en pittig zijn zijn middle name.

Uiteraard wordt er bij ieder gerecht een bijpassend glas wijn ingeschonken door Terroir wijnen.

Over Chefkok London Loy
Naast al het keukengeweld ontplooit Loy zich voor de camera als TV-kok. Zo is hij tv chef bij het dagelijkse programma Koffietijd op RTL 4 en was hij te zien op 24Kitchen in de Food Truck Challenge, nam hij deel aan de RTL5 Top Chef Academie 2017 en was hij te horen als kookdeskundige bij o.a. FUNX.

Maar hij heeft nog meer verrassende kwaliteiten, zo was hij te zien als Dancing Chef in DANCE DANCE DANCE 2018 op RTL4 waar hij samen met kookbuddy Miljuschka Witzenhausen een koppel vormt.

Liefde voor eten, liefde voor leven! Lobi to food!

FOOD KUNSTSALON
Zondag 30 juni 2019
15.00 – 17.00 uur (inloop vanaf 14.30 uur)

Leden hebben gratis toegang tot de Food Kunstsalon. Meld je aan via danielle@kunstuitleenrotterdam.nl en vermeld met hoeveel personen je aanwezig bent (max 2 per lidmaatschap).

Niet leden betalen 10 euro. Tickets zijn hier te bestellen.

FacebookFacebook
instagraminstagram

Korte artikelen over kunstenaars uit onze collectie: