3 nov 2018 – Dag van de Kunstuitleen

Op zaterdag 3 november is het feest in Kunstuitleen Rotterdam. Dan is het namelijk de nationale Dag van de Kunstuitleen! Onze expo is de hele dag open voor de hele familie. Met kunst, muziek, workshops, hapjes en drankjes. 

Het thema van de dag is It’s all in the family. Iedereen is welkom! Daarom hebben we van 11.00 – 18.00 uur activiteiten voor de hele familie op het programma.

Een familieportret door fotograaf Otto Snoek
We hebben exclusief voor vandaag de Rotterdamse fotograaf Otto Snoek bereid gevonden om professionele familieportretten ** te komen fotograferen. Of je nou met het gezin, opa en oma of met je vriend of vriendin op de foto wilt. Het kan allemaal.

Snoek zal een authentiek familieportret maken dat met de analoge camera geschoten wordt. Het beeld wordt in zwart-wit gemaakt, dat goed past bij zijn verhaal als fotograaf. Een typisch Rotterdams portret.
** Leden krijgen gratis een negatief mee. Niet leden betalen 25 euro voor het negatief. Er kunnen max. 50 familieportretten worden gemaakt, dus wees er op tijd bij!

Over Otto Snoek:
Als autonome documentaire fotograaf gaat het werk van Snoek over veranderingen in de democratische, sociale en culturele veranderingen in zijn woonplaats Rotterdam en Europa. Zijn aanpak is om zo dicht mogelijk bij zijn camera te komen tussen menigten op straat, in winkelcentra en tijdens verschillende soorten feesten. Snoek is uitsluitend geïnteresseerd in de mensen zelf. Hij is auteur van verschillende boekpublicaties en exposities op internationaal niveau. www.ottosnoek.com

Workshop Selfielijstjes maken
De kleine kunstliefhebbers kunnen meedoen aan een workshop Selfielijstjes maken (vanaf 4 jaar). Tijdens onze Kinderkunstsalon was dit een groot succes. Vandaag doen we het nog eens goed over!

Optreden Dan Hair & The Extensions
In samenwerking met Popronde Rotterdam organiseren we ook het optreden van singer-songwriter Dan Hair & The Extensions.
Aanvang: 16.00 uur

Workshop Kunst kiezen voor je interieur
Neem een digitale foto van je interieur mee (op je telefoon) en doe mee aan de workshop  ‘kunst kiezen voor je interieur’. Krijg tips over stijl, kleur en omvang, zodat je het kunstwerk kiest wat je interieur echt helemaal af maakt. Foto’s kunnen ook vooraf gemaild worden naar sanne@kunstuitleenrotterdam.nl

 

FacebookFacebook
instagraminstagram

Korte artikelen over kunstenaars uit onze collectie: