20 november: De Grote Depotopruiming

Let op: dit is een oud bericht. De depotopruiming vond in 2022 plaats.

DE GROTE DEPOTOPRUIMING

Het is bijna zover. Op zondag 20 november is het weer tijd voor de Grote Depotopruiming van Kunstuitleen Rotterdam. Inmiddels staat de teller op ruim 400 kunstwerken die eenmalig in de verkoop gaan.
Openingstijd: 11.00 – 18.00 uur
Locatie: Expo Kunstuitleen Rotterdam, Goudsesingel 268, Rotterdam.

De werken die verkocht worden op 20 november zijn speciaal geselecteerd voor de Grote Depotopruiming. We verwachten dat het druk wordt dus houd er rekening mee dat je mogelijk even buiten moet wachtenNog even de praktische informatie op een rij:

– De werken kunnen niet vooraf worden gereserveerd;
– Prijzen zijn vanaf 45 euro;
– We accepteren geen cash;
– Kunstwerken kunnen direct met pin, creditcard of Kunst cadeaukaart worden afgerekend;
– Wij bieden verpakkingsdekens aan voor 5 euro statiegeld. Zelf een deken meenemen kan natuurlijk ook;

Let op: op zaterdag 19 november bereiden wij de Depotopruiming voor in de expo. Daarom zijn wij dan alleen geopend voor het terugbrengen en ophalen van gereserveerd werk.

Tijdens de Depotopruiming is er een inlijststation aanwezig van onze vaste lijstenmaker. Handig, zo kun je gelijk een passende lijst zoeken bij het werk dat je uitgekozen hebt.

Kunstuitleen Rotterdam maakt regelmatig gebruik van deze lijstenmaker, die garant staat voor een goede kwaliteit. De lijst dient direct afgerekend te worden. Houd er rekening mee dat het werk dan bij ons achterblijft en na ongeveer 4 weken ingelijst opgehaald kan worden in onze expo. We streven ernaar alles voor de kerst afgerond te hebben.

 

FacebookFacebook
instagraminstagram

Korte artikelen over kunstenaars uit onze collectie: